Andra tjejer som också kör sitt eget race

Det finns otroligt många duktiga och inspirerande entreprenörer och företagare som finns därute. Vissa uppfinner hjulet på nytt och vissa gör inte det men gör om hjulet fast sjukt mycket bättre än alla andra. Idag vill vi lyfta upp andra duktiga tjejer därute som kör sitt eget race och som verkligen inte ger upp.

Louise Krahm på Krahm Massage

Hos Louise får man inte bara kramas, man får faktiskt hjälp också. Hjälp mot smärtor, krämpor, muskelvärk, stelhet, ja ni förstår. Men det fantastiska med Louise är, att det faktiskt är så att massagen hon ger inte bara är skön, nej den hjälper och tar bort smärtorna som vi, alldeles för stillasittande människor, kan lida av. Tack Louise, för att du i morse räddade min rygg och ben! Och jag ska ta till mig alla råd du gav mig.

Therese Söderström på Exito Sweden AB

 Nu kan även de små barnen som inte kan läsa hitta sina kläder med hjälp av sitt fotoTherese Söderström har uppfunnit hjulet. Ja, hon har kommit på den fantastiska idén att märka barnkläder med deras foton på. Perfekt, inga initialer, märkpennor eller annat krånligt som barn ändå inte förstår. Super.

Marie Hagberg på Passion för pr

Marie Hagberg lär dig hur du bäst når media. Hon hjälper dig att förstå hur media fungerar, vad media gillar och vad du kan göra för att synas. För att vara en framgångsrik företagare, så behöver man en och annan lektion i detta.

Caroline Wallmark på Cakka

Tjejen som designar lite annorlunda smycken som både utmanar traditionell smyckesdesign, agerar tankeväckare och utmanar könsstereotyper. Du väljer foto-hon designar.

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: