Hatem & Sjunghamn lanserar byråns första Advisory Board!

För tre år sedan grundade Nadja Hatem & Anuta Sjunghamn Juristbyrån med grundarnas efternamn. Byrån lanserades utan ett befintligt klientel och har på bara några få år tagit plats och är ett namn att räkna med inom branschen. Grundarnas vision har alltid varit att förenkla juridiken och skapa trygghet för alla klienter genom att tillgängligöra juridiken och bidra till förståelse på flertalet språk.

Hatem & Sjunghamn har som mål att bli Sveriges ledande Juristbyrå och klienternas självklara val. Vidare är Hatem & Sjunghamns vision att förenkla juridiken, att agera som förebilder i branschen och utmana de rådande konservativa traditioner och agera som inspiratörer.

Byrån befinner sig i en expansiv fas och har lanserat ett andra kontor i Eskilstuna. Som nästa steg startar vi nu ett Advisory board, ett komplement till ägarna och styrelsen.

Syftet med Hatem & Sjunghamns Advisory Board är att medlemmarna ska bidra till byråns utveckling och framtid och bidra med ökad kompetens till grundarna- för det är ju en realitet att kompletterande kompetens alltid behövs.

Medlemmarna i Hatem & Sjunghamns Advisory Board får ett omvänt mentorskap, intellektuella inspel, större nätverk och generationsutbyte, positiv publicitet- i sociala medier och en möjlighet att delta i en spännande resa och att få delta i värdeutvecklingen och en förändring i branschen i framtiden.

Vill du vara med i Hatem & Sjunghamns Advisory Board?

Har du något som du vill tillföra och bidra med till byråns framtida utveckling? Tror du att du är den vi letar efter som komplement till vårt Advisory Board? Då har du möjlighet och chans att bli antagen till 2012/2013 års Advisory Board.

Skicka CV och personligt brev där du motiverar varför du tror att just du kommer att passa i byråns Adisory Board. Ansökan skickar du till info@hatemsjunghamn.se och senast den 20 maj 2012.


Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: