Ny styrelseordförande- Gunnel Tolfes!

För att stärka styrelsens arbete och byråns framtid tar vi nu in en extern ordförande, Gunnel Tolfes. Gunnel Tolfes har en gedigen bakgrund med utbildning på Handelshögsskolan i Stockholm 1984, Ruter Dam Ledarskapsprogram, EMP Ledarskapsprogram, och Strategisk HR, Harvard Business School.

Gunnel Tolfes har tidigare arbetat inom Capgemini 1984-1995, varit VD för Servo 1995-1997 och inom Capgeminis nordiska ledningsgrupp 1997-2000 först som chef för komplex försäljning i Norden och sedan som HR-direktör.

Mellan åren 2000 och 2002 har Gunnel Tolfes varit VD för IT- och management-konsultföretaget Acando. Därefter återvände hon, mellan åren 2002 och 2006 tillbaka till Capgemini, som strategisk HR-direktör för Norden och senare chef för hela IT-konsultverksamheten i Sverige med närmare 1000 konsulter.

ÅR 2006 bytte Gunnel Tolfes bransch till finansvärlden som HR-direktör för Nordea-koncernen med 30 000 anställda och ansvarade för framtagning av en ny HR-strategi. År 2008 började Gunnel Tolfes en ny karriär med egna projektuppdrag blandade med styrelsearbete. Hon har nyligen avslutat ett projektledaruppdrag gentemot Apoteket i samband med privatiseringen och sitter i styrelsen för Avega Group, Samhall och en del mindre företag.

Utöver karriären är Gunnel Tolfes en aktiv idrottskvinna och var som ung medlem i judolandslaget. Hon har på senare år deltagit i veteran-friidrott med nordiskt rekord på 400m häck samt brons på VM och silver på EM i 2000m hinder.

 

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: