God Jul och Gott nytt år!

blue-snow

Året närmar sig sitt slut. Det börjar bli dags att summera, reflektera och ta avstamp. Det här är årskrönikornas tid, listornas tid, backspegelns tid. Just i dagarna fick vi skäll för att vi skryter så om vår framgång och att vi minsann är så självupptagna. Att det är dags att vi slutar vara det. Tråkig inställning tycker vi, om inte vi själva tycker att vi är bra, tror på oss själva och på det vi ändå har åstadkommit dessa få år som egna, hur ska andra tycka att vi är bra?

Vi skryter. Vi skriker högt. Vi vågar synas. Vi skapar oss ett liv och en identitet som jurister, som människor och kvinnor och som företagerskor. Väldans tråkigt att  det stör vissa personers harmoni. För vi skriver historia, i alla fall vår historia. Den dagen vi blickar tillbaka ska vår historia vara fullt med äventyr, mod, glädje och lust. För vem vill att ens historiebok ska innehålla gnäll, tristess och grå vardag där det alltid var någon annans fel? Gott folk, det är dags att vända blad och börjat ett nytt äventyr, ett nytt år.

Året som gått, ack så bitterljuvt det var. Vi har ställt oss på kanten och vimlat, testat nya saker som vi aldrig trodde vi skulle våga, tagit diskussioner och fighter om vår framtid, slagits för vårt skötebarns existens och framtid. Vi har vågat ta ansvar för andra människor och deras liv och öde. Vi har åkt på stryk, fallit platta, slickat våra sår och rest på oss igen. Vi har inspirerat ungdomar, kvinnor och företagare. Vi har blivit inspirerade, tänkt och drömt.  Vi har hjälpt människor i nöd, benat ut det som händer runt omkring dem, slagits för deras sak, vunnit ibland, kompromissat ibland och förlorat ibland. Vi har lärt oss av våra misstag och vågat prioritera. Vi har också smakat på företagandets baksidor och den ensamma väg vi har valt. Men vi haft vårt bästa och mest lärorika år. För drömmen och visionen är det sista som överger oss.

Nu blickar vi framåt och säger god jul och gott nytt år från oss.

Love and peace

Nadja & Anuta

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: